21 Nisan 2012 Cumartesi

Yüksek Topuklu Yazlık Bayan Ayakkabı Modelleri

21 Nisan 2012 Cumartesi |
Bayanların ayak bakımı ve sağlığı çok önemlidir. Özellikle sıcak yaz günlerinde ayakları terletmeyen açık ayakkabıları tercih ederiz. Açık ayakkabılar sağlık açısından olduğu kadar rahatlık açısından da tercih edilir. Bayanlar ayakkabı seçiminde şıklığa da önem vermektedir. Bunun için hem rahat edeceğimiz hem de bizi şık gösteren ayakkabılar alırız. 2012 yaz sezonu yazlık ayakkabı modelleri yüksek topuklu tercih edilmektedir. Bunun için kategorimizde 2012 yılının en çok kullanılan ve beğenilen yüksek topuklu yazlık ayakkabı modellerini göstereceğiz.

2012 yılının yaz dönemindeki yüksek topuklu ayakkabı modellerinde; parmaklar üzerinde şeritler ve bu şeritlerde taşlar bulunmaktadır. Topuk kısmı da taşlarla süslenerek daha şık bir görünüm elde edilmiştir.

2012 yılının en beğenilen ve en şık yüksek topuklu yazlık ayakkabı modelleri; platform tabanlı ayakkabı modelleri, taşlı ayakkabı modelleri, renkli ve desenli ayakkabı modelleri, ayak bileğinden ve ayak parmak uçlarından şeritli ayakkabı modellerini sitemizde beğenilerinize sunuyoruz.


Şeffaf Tabanlı Kurşuni Renkli Yüksek Topuklu Yazlık Ayakkabı Modeli
Yüksek topuklu yazlık ayakkabı modelleri içinde en çok beğenilen ve tercih edilen bu model; şeffaf tabanlı olup ayak bileğinde ve ayak parmak uçlarında şeritler bulunmaktadır. Şeritlerin üzeri taşlarla süslenerek daha şık bir görünüm elde edilmiştir. Kurşuni renkli platform tabanlı bu şık ayakkabının topuk kısmı da taşlarla süslenerek bayanların beğenisine sunulmuştur.


Sıradışı Tasarımıyla Yüksek Topuklu Yazlık Ayakkabı Modeli
Sıradışı bir ayakkabı... Farklı dizaynı ile dikkat çekici görünümüyle yüksek topuklu bu ayakkabı katılacağınız davetlerde bütün gözlerin sizin üzerinizde olmasını sağlayacaktır. Ayakkabı üzerindeki taşların hareketli görünümü ışık altında rengarenk ve çekici bir izlenim uyandıracaktır. Dikkat çekmek isteyen bayanlar için yüksek topuklu ve farklı dizaynı ile bu ayakkabı vazgeçilmez bir modeldir.


Siyah Renkli Çapraz Bantlı Yüksek Topuklu Yazlık Ayakkabı Modeli
Rahatına düşkün ve şık görünmek isteyen bayanlar için yüksek topuklu ve siyah rengi ile asil görünen bu ayakkabı tercih edilecek ayakkabılar arasındadır. Çapraz şeritleri ayak parmaklarını kavrayarak rahat yürümenizi sağlamaktadır. Yüksek topuklu bu ayakkabı platform tabanı sayesinde daha şık bir görünüm kazanmıştır.


Platform Tabanlı Taşlı Yüksek Topuklu Yazlık Ayakkabı Modeli
Yüksek topuklu, ayak parmak üzerindeki çift şeritleri ile bu ayakkabımız da günlük hayatta rahat edebileceğiniz bir modeldir. Ayak parmak üzerinde bulunan şeritlerin her ikisinde de çift sıra şeklinde dizilmiş taşlarla süslenmiştir. Topuğun arkasından gelen şeritin ayak bileği önüne getirilerek yandan bağlanması ayakkabının ayaktan çıkmasını önlemektedir.


Platform Tabanlı, Desenli, Yüksek Topuklu Yazlık Ayakkabı Modeli
2012 yılının en çok tercih edilen ayakkabı modellerinden birisidir. Platform tabanı ve yüksek topuğu ile çok şık bir görünümü vardır. Pantolon ve etekle kullanabileceğiniz bu ayakkabının siyah ve sütlü kahve rengini sizlerin beğenisine sunuyoruz.


Siyah Renkli, Siyah Bantlı, Yüksek Topuklu Yazlık Ayakkabı Modeli
Bu ayakkabı modelini özellikle jean etek ve jean pantolonla uyum içinde kullanabilirsiniz. Sıcak yaz günlerinde ayaklarınız rahat edecek ve çok şık görüneceksiniz. Tasarımı ve rengi itibariyle rahat edeceğiniz bir modeldir.


Pembe, Kahve, Yeşil Renkli Yüksek Topuklu Yazlık Ayakkabı Modeli
2012 yılının yaz aylarının en yeni ve en güzel modellerinden olan bu ayakkabıdaki desenlerin yüksek topuğunda da bulunması itibariyle çok şık bir görünüm kazanmıştır. Bu modeli yaz renklerini taşıyan elbiselerinizle kullanabilirsiniz.


Pembe Renkli, Taşlarla Süslenmiş, Yüksek Topuklu Yazlık Ayakkabı
Bu ayakkabı modelini yazlık elbise ve etekleriniz ile çok rahat kullanabilirsiniz. İnce bantlar ve üzerindeki taşların vermiş olduğu desenler ile çok şık görünümü olan bir modeldir. Pembe şekeri rengi ve yüksek topukları sayesinde yazın bütün gözler sizin üzerinizde olacaktır.


Pembe Renkli Yüksek Topuklu Yazlık Ayakkabı Modeli
Bu ayakkabı modelini çok şık bir elbise ve etek ile uyum içinde kullanabilirsiniz. Daha çok davetler ve özel gezmeler için kullanabileceğiniz bir modeldir. Platform taban gizlenmiş olup ayakkabıya gizemli ve asil bir hava vermiştir. Yüksek topuklu olmasına rağmen platform tabanı sayesinde ayaklarınızı rahat ettirecek tarzda bir modeldir.

Açık Renkli Yüksek Topuklu Yazlık Ayakkabı Modeli
2012 yılının en yeni ayakkabı modellerinden biri olarak kullanabileceğiniz bir modeldir. Özellikle renkleriyle yaza damgasını vuracağını düşünüyoruz. Önden ucu açık olan ayakkabı modelinde ayaklarınız rahat edecek ve terlemeyeceksiniz. Yüksek topukları şık ve zarif bir görünüm katmıştır. Ayak tabanının kırmızı olması da ayakkabıya özel bir hava katmaktadır.


Kalın Bantlı Kahverengi Yüksek Topuklu Yazlık Ayakkabı Modeli
Bu ayakkabı modelini özellikle taytlarla çok rahat kullanabilirsiniz. Kalın bantları ayakkabıya spor bir görünüm vermektedir. Günlük hayatta rahatça kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Yüksek topuklarıyla ve platform tabanıyla bayanların beğenisine sunuyoruz.


Kırmızı Renkli Platform Tabanlı Yazlık Ayakkabı Modeli
Özellikle yaz mevsiminde özel davetlerde ve akşam yemeklerinde kullanabileceğiniz şık ve zarif bir modeldir. Gizli platform tabanı ile sade ama daha asil bir görünüm kazanmıştır. Yüksek ve ince topukları ayakkabıya zerafet katmaktadır. Ön ucu açık olan ayakkabı şıklığı ve zerafeti tercih eden bayanlar tarafından beğenilmektedir.


Mor Renkli Yüksek Topuklu Fırfırlı Ayakkabı Modeli
Bu ayakkabı modelimiz yaz gece eğlencelerinin vazgeçilmezleri arasında olacaktır. 2012 yılı yaz renkleri arasında moda olan en gözde renk mordur. Şık bir gece elbisesiyle tamamlandığında muhteşem bir görüntüye kavuşacaksınız.


Pembe Siyah Renkli Yüksek Topuklu Yazlık Bayan Ayakkabı Modeli
2012 yılı yaz ayı boyunca rahat bir şekilde kullanabileceğiniz bir modeldir. Siyah ve pembe renkleri ile alternatif kıyafetlerle kullanabileceğiniz bu model rahatlığı açısından da bayanların tercih ettiği bir modeldir. Ayakkabının topuk kısmındaki taşlar ayakkabıyı daha şık göstermektedir.


Mavi Beyaz Kırmızı Renkli Yüksek Topuklu Bayan Yazlık Ayakkabı Modeli
2012 yılı yaz ayı boyunca rahatlıkla kullanabileceğiniz bir modeldir. Mavi beyaz ve kırmızı renkleri ile birçok kıyafetle uyumlu bir şekilde kullanabileceğiniz gibi rahatlığı açısından da bayanların tercih ettiği bir modeldir. Özellikle kotlarla ve eteklerle kombine edebilirsiniz. Yüksek topukları platform taban olması nedeniyle ayaklarınızı yormayacak şekilde üretilmiştir.


Siyah Renkli İnce Bantlı Yüksek Topuklu Yazlık Bayan Ayakkabı Modeli
Özellikle yaz aylarında rahat bir şekilde kullanabileceğiniz bir modeldir. İstediğiniz her kıyafetle kullanabilirsiniz. İster kot pantolonla ister etekle isterseniz de elbiselerle kombine edebileceğiniz hem rahat hem de şık bir dizayna sahiptir. İnce bantların üzerindeki taşlı tokalar ayakkabıya ayrı bir güzellik katmaktadır. Yüksek topukları ile de çok zarif bir görünümü vardır.


Lacivert-Siyah Renkli Yüksek Topuklu Yazlık Bayan Ayakkabı Modeli
2012 yılı yaz trendinin en gözde modellerinden birisidir. Hem günlük hayatta hem de özel davetlerde kullanabileceğiniz şekilde dizayn edilmiştir. Ayak üzerindeki pullu bant sayesinde kot pantolon ve kot şortla kombine edebilirsiniz.


Siyah Renkli Kristal Taşlı Yazlık Bayan Ayakkabı Modeli
Her zaman şık ve zarif görünmek isteyen bayanların tercih ettiği bir modeldir. Kristal taşlar ayakkabıyı daha da gösterişli hale getirmiştir. Ayakkabı bağının topuğun arka kısmından ayak bileğini birkaç kez dolayarak bağlanması çeşitli kullanım seçeneklerini sunmaktadır. Yüksek topuklarındaki Kristal taşlar ve topuk kısmının metalik renkte olması göz alıcı bir hava katmaktadır.


Related Posts



1 yorum:

ciddimisinlan dedi ki...

Sanırım geçenlrde aynılarındn adL'de gördm. Acaba bunlar adL'nin ürünlerimi?

Yorum Gönder

Sizin Seçtikleriniz

Kaliteli Siteler


Online Marketing
sirketler sirketler Fashion Blogs
Fashion blogs
 
Moda, Dekorasyon, Yeni Modelleri