30 Nisan 2012 Pazartesi

El Yapımı Bayan Kolye Modelleri

30 Nisan 2012 Pazartesi |
Bütün bayanlar kolye takmayı severler. Çünkü kolye, tamamlayıcı aksesuardır. Kıyafetinize uygun kolyeler daha şık ve dikkat çekici bir izlenim verecektir. Son zamanlarda bayanlar El Yapımı Kolyelere rağbet etmektedir. Bazı bayanlarımız kolyelerini kendileri tasarlamaktadır. El Yapımı Bayan Kolyelerin beğenilmesi fiyatlarının daha ekonomik olmasını sağlamıştır. Böylece hem ucuz kolye alabilecek hem de şık görünebileceksiniz. El Yapımı Bayan Kolyeler genellikle iplerle, boncuklarla, kumaşlarla, iğne oyalarıyla yapılmaktadır. Beğeneceğinizi umduğumuz El Yapımı Kolye Modellerinden bazılarını sizler için yayınladık.


Sütlü kahve ve koyu kahverengi boncukların işlenerek yapıldığı El Yapımı Bayan Kolye Modelidir. Zincir kısmı boncuklarla işlenmiş ve zincir ortasına da büyük kahverengi bir boncukla kombine edilmiştir. Kolyenin ortasında büyük bir taş bulunmaktadır ve bu taşın etrafı yine boncuklarla işlenmiştir. Küçük boncuklarla da uzun saçaklar yapılarak tasarlanmış bir kolyedir.


Kahverengi iplerin örülmesiyle elde edilmiş bir modeldir. İplerin örülerek elde edildiği bu kısım kolyenin ön tarafını oluşturmaktadır. Geri kalan kısım ise koyu kahverengi bir zincirle tasarlanmış olup ikisinin ortasına Küçük mavi bir boncuk eklenerek kolyeye renk katılmıştır. Mavi taşlarla ve kahverengi boncuklarla El Yapımı Bayan Kolye Modeli tamamlanmıştır.


Eflatun, saks ve beyaz rengindeki cam boncuklarla tasarlanmış bir modeldir. Sıra sıra diziliş boncuk parçaları daha sonra birleştirilerek yoğun bir görünüm elde edilmiştir. Kolyenin tam ortasına eflatun renkli büyük bir cam boncuk konularak dizayn edilen El Yapımı Bayan Kolye Modelidir.


Rengarenk kurdelalarla ve iplerin örülmesiyle yapılmış bir kolye modelidir. Özellikle genç kızların en çok beğendiği tasarımlardan birisidir. Örülen kurdela ve iplere düğüm atılarak çeşitli taşlarla renk verilen El Yapımı Bayan Kolye Modelidir.


İğne oyası ile yapılan bu El Yapımı Bayan Kolye Modeli son derece şık ve gösterişlidir. Kahverengi küçük boncuklar iğne oyasıyla işlenerek kolyenin zincir kısmı olarak tasarlanmıştır. Altın rengindeki takının etrafı kahverengi ip ve tığ ile çevrelenmiştir. Yine iğne oyasıyla yapılan beyaz bir çiçek ve kahverengi tül ile kolye tamamlanmış olup gece kıyafetlerinizde çok şık görünüm elde edeceğiniz El Yapımı Bayan Kolye Modellerinden birisidir.


Turuncu tülbentin iğne oyası ile işlenmesiyle elde edilmiş El Yapımı Bayan Kolye Modelidir. Genç bayanların spor kıyafetleri ile takabileceği bu model cıvıl cıvıl renlerinden dolayı gözalıcı bir kolyedir.


Mavi renk çiçeklerle yapılmış olan bu kolye yaz mevsiminin gözdesi olacaktır. Özellikle tatilde, deniz kenarında, yaz akşamlarında sizi son derece şık gösterecektir. Mavi ve lila rengindeki yaprakların çiçekler oluşturduğu bu model mavi renk küçük boncuklarla tamamlanmıştır.


Mor, yeşil, eflatun rengindeki küçük boncukların sık iğne oyası ile işlenmesiyle yapılmış bir kolyedir. Bu kolyenin yapılması gerçekten çok zahmetlidir. Kolyeye adeta bir gerdan görünümü verilmiştir. Morun cazibesini yaşamak isteyen bayanların en çok tercih ettiği El Yapımı Bayan Kolye Modelidir.


Halkaların etrafı tığ ile işlenerek tasarlanmış bir kolyedir. Mavi ve yeşil renklerinin uyum içinde kullanıldığı bu model mavi boncuklarla tamamlanmıştır. Kolyenin uç kısmı yapraklarla dizayn edilmiştir.


Çeşitli renkteki boncukların iç içe geçmesiyle yapılmış El Yapımı Bayan Kolye Modelidir. Turuncu, krem, eflatun ve yeşil rengindeki irili ufaklı boncuklarla dizayn edilen bu kolye zincirle tamamlanmıştır.


Related Posts



1 yorum:

Adsız dedi ki...

Kolyeler çok şık gözüküyor :-)! Blogunu genel olarak çok beğendim o yüzden sana bir teklif de bulunmak istiyorum bana geri dönersen eğer çok memnun olurum! Mail adresim: eylul@indirimlr.com

Sevgilerimle
Eylül Çeviker
İndirimlr Sitesi

Yorum Gönder

Sizin Seçtikleriniz

Kaliteli Siteler


Online Marketing
sirketler sirketler Fashion Blogs
Fashion blogs
 
Moda, Dekorasyon, Yeni Modelleri