27 Nisan 2012 Cuma

Özdilek Nevresim Takımları Modelleri

27 Nisan 2012 Cuma |
Nevresim takımları bir evde en çok kullanılan ev tekstil ürünlerinden birisidir. Özdilek Nevresim Takımları Modelleri bayanlar arasında en çok tercih edilen markalardan birisidir. Evlenecek olan genç bayanlarımız hem şık hem de kaliteli olan Özdilek Nevresim Takımları Modellerini alarak uzun yıllar kullanabilmektedirler.

Yatak odalarınızda kullanacağınız Özdilek Nevresim Takımları Modelleri ile odanızı bambaşka bir hale dönüştürebilirsiniz. Özdilek Nevresim Takımları Modelleri, kaliteli kumaşı ve yumuşak dokusu ile geniş kitlelere hitap etmektedir. Özdilek Nevresim Takımları ile yatak odanızda şık ve değişik bir uyum yakalayabilirsiniz. Ayrıca huzurlu ve sağlıklı bir uyku da sizleri bekliyor olacaktır. 2012 yılı Özdilek Nevresim Takımlarında fırsat yağmuru devam etmektedir.


Saks Mavisi Özdilek Nevresim Takımı
Kaliteli çizgisi açık maviden saks mavisine kadar çeşitli tonları ile dizayn edilmiş bu Özdilek Nevresim Takımı Modeli genç bayanların beğenisini kazanmaktadır. Nevresim takımı dört yastıktan oluşmaktadır.


Yoca Yapraklı Özdilek Nevresim Takımı Modeli
Özdilek Nevresim Takımları Modelleri her yaştaki bayanlara hitap edecek tarzda tasarımlar sunmaya devam etmektedir. Yeşil renkli çarşafın nevresimi krem renkli olup üzerindeki yonca desenleriyle farklı bir izlenim uyandırmaktadır. yastıklardan ikisi çarşaf modelinde diğer ikisi de nevresime uygun modelde tasarlanmıştır.


Mor Renkli Saten Özdilek Nevresim Takımı Modeli
Satenin şıklığı ve mor rengin gizeminin buluştuğu bu model odanızda özel bir hava yaratacaktır. Huzuru ve mutluluğu temsil eden mor rengindeki nevresim siyah bir çarşaf ile tasarlanmıştır.


Mavi Renkli Yaprak Dal Desenli Özdilek Nevresim Takımı Modeli
Deniz mavisi, mavinin en huzurlu tonudur. Evinde huzuru yakalamak isteyen bayanların tercih ettiği bu modeldeki yaprak desenleri nevresim takımına hareket katmaktadır.


Koyu Gri Renkli Pul İşlemeli Özdilek Nevresim Takımı Modeli
Satenin canlılığını gözler önüne seren bu model, kenarındaki pul işlemeleri ile odanızda ayrı bir hava yaratacaktır. Sade ama zengin görünümüyle bayanların beğenisini kazanan modellerden birisidir.


Kırmızı Saten Özdilek Nevresim Takımı Modeli
Kırmızı saten size ve odanıza canlılık katacaktır. Nevresim takımının kenarındaki beyaz renkli puanlar göze hitap etmektedir. Evlenecek genç kızlar arasında şimdiden trend olmuştur.


Siyah Renkli Özdilek Nevresim Takımı Modeli
Özdilek Nevresim Takımları Modelleri arasında asaleti temsil eden siyah saten bayanlar tarafından tercih edilmektedir. Odanızda gizemli bir hava oluşturabileceğiniz bu model kenarındaki beyaz desenler hareket katmaktadır.


Gezegen Desenli Özdilek Nevresim Takımları Modeli
Genç bayanların en çok beğendiği tasarımlardan birisidir. Bu model ile gökyüzünde gezegenler arasında dolaştığınızı hissedecek ve sonsuzluğa uzanacaksınız. Farklı tasarımlar isteyen bayanların tercih ettiği bir modeldir.


Geometrik Desenli Özdilek Nevresim Takımı Modeli
Turuncu, eflatun, pembe ve kremin uyumunu sergileyen bu modelimiz geometrik desenlerle daha hareketli ve canlı bir izlenime kavuşmuştur. Kırmızı rengindeki çarşaf sayesinde nevresim kendini göstermektedir.


Bambu Ağaç Desenli Özdilek Nevresim Takımı Modeli
Sadeliği ve şıklığı seven bayanların en çok beğendiği Özdilek Nevresim Takımı Modellerinden birisidir. Bu sadeliğe bambu ağacı tasarımı ile hareket verilerek bayanların beğenisine sunulmuştur.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

Sizin Seçtikleriniz

Kaliteli Siteler


Online Marketing
sirketler sirketler Fashion Blogs
Fashion blogs
 
Moda, Dekorasyon, Yeni Modelleri