27 Nisan 2012 Cuma

Gucci Yazlık Bayan Çanta Modelleri

27 Nisan 2012 Cuma |
Çanta bir bayanın vazgeçilmez aksesuarlarından birisidir. Her bayan giydiği kıyafete uygun çanta ile dışarı çıkar. Çünkü çanta, bayanın hem güzelliğini hem de şıklığını tamamlayan ve özel eşyalarını taşımak için kullandığı aksesuardır.

Gucci Yazlık Bayan Çanta Modelleri; zevkine düşkün ve şıklığına önem veren bayanların her zaman ilk tercihlerinden biri olmuş ve tasarladığı farklı ürünler ile yeni sezona hızlı bir giriş yaparak birbirinden güzel çanta tasarımlarına imza atmıştır.

Farklı tasarımların yer aldığı Gucci Yazlık Bayan Çanta Modellerine mutlaka göz atmalı ve size en uygun olan çanta modelini seçmelisiniz. Dünyanın en kaliteli ve tanınan markalarından olan Gucci'nin imal ettiği çantalardan en son moda olanlarından birkaçını sizlerin beğenisine sunuyoruz.


Uzun Saplı Kiremit Renkli Gucci Yazlık Bayan Çanta Modeli
Gucci Yazlık Bayan Çanta Modellerindden 2012 yılı için imal edilmiş trend bir tasarımdır. Kiremit bu yılın en trend renklerindendir. Günlük hayatta şık ve spor tarzınızla uyum içinde olacağınız bir modeldir.


Yılan Derisi Gucci Yazlık Bayan Çanta Modeli
Yılan derisinden imal edilmiş olan bu modelimizde her zaman şık ve gösterişli olacaksınız. Dikkat çekmek isteyen bayanların en çok beğendiği Gucci Yazlık Bayan Çanta Modellerinden birisidir.


Tüylü Karamel Renkli Gucci Yazlık Bayan Çanta Modeli
Karizmasına düşkün bayanların tercih ettiği şık bir tasarım daha... Kiremit rengi size havalı bir iş kadını görünümü vermektedir. İş hayatında olan bayanların beğendiği bu modelde çanta sapındaki tüyler ile sosyetik bir görünüm almaktadır.


Turuncu Renkli Gucci Yazlık Bayan Çanta Modeli
İşte Gucci farkını ve kalitesini gözler önüne sunan bir tasarım daha... Genç kızların tercih ettiği bu yılın trendlerinden olan bu çanta turuncu rengi ile sizi daima canlı ve aktif gösterecektir.


Klasik Siyah Renkli Gucci Yazlık Bayan Çanta Modeli
Klasik tarzdan vazgeçemeyen bayanlar için ideal bir modeldir. Bu çanta ile yaz akşamlarında gideceğiniz yemek ve davetlerde herkesin gözü sizin üzerinizde olacaktır.


Farklı Desenlerdeki Gucci Coach Yazlık Bayan Çanta Modeli
Farklı desenleri ve ilginç tasarımı ile genç kızların spor tarzındaki kıyafetlerle kullandığı bir tasarımdır. Kot pantolon ve eteklerinizle uyum içinde olacaksınız.


Kırmızı Beyaz Renkli Gucci Yazlık Bayan Çanta Modeli
2012 yazının trendi olmaya aday olan bir model ile karşınızdayız. Yazı hissettiren ferah renkleri ile hem günlük hayatınızda hem de plajda çok rahat kullanabileceğiniz Gucci Yazlık Bayan Çanta Modelidir.


Saks Mavisi, Siyah Renkli Gucci Yazlık Bayan Çanta Modelleri
Genç kızlar Gucci sizler için yaza uygun rengarenk çanta modellerini sizlerin beğenisine sunmaya devam ediyor. Saks mavisi Gucci Yazlık Bayan Çanta Modelini spor ve kot tarzındaki kıyafetlerinizle hareketli ve aktif görüneceksiniz. Üzerinde kalp desenleri olan Gucci çanta ile yaza karşı duyduğunuz aşkın simgesi olacaktır.


Mor Renkli Gucci Yazlık Bayan Çanta Modelleri
2012 yılının trend renklerinden biri olan bu çanta mor rengi ile genç kızların en çok beğendiği modellerdendir. Geniş iç hacmi ile günlük hayatınızda rahatça kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır.


Sarı Renkli Gucci Yazlık Bayan Çanta Modeli
Fark yaratmak isteyen bayanlar için tasarlanmış bir modeldir. Yaz gecelerinizi süsleyecek bu model ile farkınızı ortaya koyacaksınız. Hem şık olacak hem de dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

Sizin Seçtikleriniz

Kaliteli Siteler


Online Marketing
sirketler sirketler Fashion Blogs
Fashion blogs
 
Moda, Dekorasyon, Yeni Modelleri