22 Nisan 2012 Pazar

Yazlık Bayan Gömlek Modelleri

22 Nisan 2012 Pazar |
Yaz sezonunun yaklaşmasıyla beraber kışlık kıyafetlerini kaldıran bayanlar, ilkbaharı ve yazı karşılamak için yazlık gömlek modellerini araştırmaya başladılar. Bayanlar hem terletmeyecek hem de kendilerini şık gösteren modelleri tercih ederler. Bunun yanısıra göz alıcı ve çekici olmakta isterler. Günlük hayatta rahatça kullanabilecekleri, modaya uygun renk ve modelleri bulabilmek için araştırma yaparlar. 2012 yılının bahar ve yaz aylarındaki gömlekler farklı renkler ve farklı tasarımlarla karşımıza çıkmaktadır.
2012 yılı yaz ayı trend gömlek modellerini ünlü markaların kreasyonlarında bulabilirsiniz. Sizler için paylaştığım yazlık gömlek modelleri 2012 yılının trendleri arasındadır.
Yazlık gömlek modellerini mini şortunuz ile kombine edebilirsiniz. Kot pantolonunuz ile rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Yazlık gömlekler, çalışan bayanların kurtarıcısı olmaktadır. Şifon yazlık gömlekler ile yaz akşamlarında özel davetlerinize şık olarak katılmanızı sağlamaktadır. Sizin için seçtiğimiz yazlık gömlek modellerini görmek ve almak isteyen bayanlara tavsiyemiz bayan giyim mağazalarını ziyaret etmenizdir.


Balon Kollu Beyaz Renkli Bayan Gömlek Modeli
Beyaz gömlek modeli birçok bayanın dolabında bulunan gömlek modellerinden birisidir. Bu gömlek modelimiz 2012 yılının trend modellerinden biri olan balon kollu olarak tasarlanmıştır. Bele doğru daralan gömleğimiz etek ve pantolonla çok şık durmaktadır.


Kahverengi Omuz Dekolteli Yazlık Gömlek
2012 yılının yazlık bayan gömlek kreasyonlarında öne çıkan modellerden birisidir. Kendi kumaşından yapılan fular boyun kısmından kurdela görünümünde bağlanmaktadır. Omuzlardaki dekolte bayanları çekici ve şık göstermektedir. Bele oturan modeli ile işe giderken bayanların tercih edeceği bir modeldir.


Mor Renkli Bayan Şifon Gömlek Modeli
2012 yılının yazlık bayan gömlek modelleri arasında şifon gömlekler şıklığı ile hala tercih edilmektedir. Şifon gömleğimizin içine askılı bady giymek daha rahat hareket etmemizi sağlayacaktır. Yaka bölümü fırfırlı olan bu gömlek modelini hem işe giderken hem de özel davetlerde çok rahat kullanabilirsiniz.


Kareli Ekose Yazlık Gömlek Modeli
Bu modeli günlük yaşantınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özellikle kot pantolonlarla uyum içinde kullanabileceğiniz bir modeldir. Renkleri itibariyle de canlı, aktif ve spor görüneceksiniz.


Pembe Renkli Yazlık Bayan Gömlek Modeli
Pembe rengi sevmeyen bayan yoktur. Bu gömlek modelini hem spor hem de klasik kıyafetlerle kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Sıfır kol olan gömlek modeli göğüs dekoltesi ile tamamlanmış olmaktadır.


Önden Çaprazlı Beyaz Renkli Yazlık Bayan Gömlek Modeli
Bayanların en çok tercih ettiği renklerden birisidir beyaz... Çünkü hem günlük hayatta hem de iş hayatında çok rahat bir şekilde kullanılabilmektedir. Gömleğin ön tarafındaki çapraz modeli de hareket vermektedir.


Lacivert Renkli Şifon Yazlık Bayan Gömlek Modeli
Özellikle çalışan bayanların tercih ettiği bir modeldir. Şifon gömleğin içine giyeceğiniz askılı bady gömleği daha şık göstermektedir. Yaka kısmındaki fuları da hareket katmaktadır.


Beyaz Kurdelalı Yazlık Bayan Gömlek Modeli
Beyaz renk yaz aylarının en çok tercih edilen rengidir. Sıfır kollu olan bu model yaka kısmındaki fiyonk ile özellikle takım elbiselerle giyildiğinde şık ve zarif bir izlenim bırakmaktadır.


Mor Renkli Belden Büzgülü Yazlık Bayan Gömlek Modeli
Özellikle genç kızların tercih ettiği bir modeldir. İçine giyilen askılı bady ile özellikle kot pantolonlarla çok şık görünmektedir. Bu gömlek modeline belden verilmiş büzgüler gömleğe ayrı bir hava katmaktadır.


Yeşil Beyaz Renkli Yazlık Bayan Gömlek Modeli
Yeşil beyaz renkli boyundan aşağıya fularlı çok şık bir gömlek modelidir. Beldeki kalın kemer gömleğe spor bir hava katmaktadır. Hem iş hayatınızda hem de spor kıyafetlerinizle giyebileceğiniz bir modeldir.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

Sizin Seçtikleriniz

Kaliteli Siteler


Online Marketing
sirketler sirketler Fashion Blogs
Fashion blogs
 
Moda, Dekorasyon, Yeni Modelleri