29 Nisan 2012 Pazar

Yazlık Bebek Patikleri

29 Nisan 2012 Pazar |
Sevgili anneler, en değerli varlığımız bebeklerimizin hasta olmaması için ayaklarına patik giydiririz. Bebeklerimize giydirdiğiiz patikleri genelde anneler kendileri örerler. Kız bebeklerimize süslü, işlemeli, oymalı, kurdelalı ve rengarenk iplerle patik örerken, erkek bebeklerimiz için daha sade modelleri tercih ederiz. Bebeklerimizin ayaklarına giydirdiğimiz patikler ile hem sağlıklarını koruuş hem de şık ve sevimli görünmelerini sağlamış olacaksınız.

Rengarenk iplerle örülmüş güzel ve şık görünümlü örgü patik modellerini sizlerin beğenisine sunuyoruz.


Beyaz Renk, Gül Desenli Yazlık Bebek Patik Modeli
Karbeyazı rengindeki bu yazlık bebek patik modeli, ev ayakkabısı izlenimi vermektedir. Patiğin üzerine işlenmiş bir gül deseni olup ortasında inci bulunmaktadır.


Krem Renginde Kurdelalı Yazlık Bebek Patik Modeli
Krem rengindeki bu patik modeli oymalı bir şekilde örülmüştür. Böylece yaz sıcağında bebeğinizin ayağı hava alacak ve bunalmayacaktır. Kurdela ile de süslenerek ve desen verilerek çok şık bir görünüm kazanmıştır.


Eflatun Renk Yazlık Bebek Patik Modeli
Çiçek figürlü ayak bileğinden kemerli Yazlık Bebek Patik Modelidir. Yazlık sandaleti andıran bu modelin üzerinde çiçek deseni vardır ve çiçek deseninin ortasında eflatun tül ile hareket verilmiştir.


Kırmızı Beyaz Renkli Yazlık Bebek Patik Modeli
Babet ayakkabı şeklinde örülmüş olan bu modelimiz kırmızı ve beyaz renktedir. Ayak bileği kemerli ve düğmelidir. Patiğin üst kısmı kırmızı tabanı ise beyazdır. Üzerine küçük ve beyaz renkli kurdela dikilmiş olan Yazlık Bebek Patik Modelidir.


Mickey Mouseli Yazlık Bebek Patik Modeli
Üzerinde mickey mouse deseni olan bu patik modelimiz hem çok güzel hem de çok şirindir. Bilek kısmının çevresi beyaz tüylerle çevrelenmiştir. Patiğin yan kısmı kırmızı renk olup boncuklar işlenmiştir.


Siyah Beyaz Yazlık Bebek Patik Modeli
Siyah beyaz rengindeki bu patiğin çevresinde bir sıra kırmızı ip ile çevrelenmiştir. Ayakkabı modelinde örülen patiğe kurdela ile bağcık yapılmıştır. Genelde erkek çocuklarına giydirilen bir modeldir.


Yazlık Sandalet Tarzı Bebek Patik Modeli
Sandalet tarzında örülen bu patik çok şık görünmektedir. Kenarındaki oymalar sayesinde bebeğinizin ayağı rahat edecek şekildedir. Yanlarına düğme dikilen bu model turuncu beyaz renginde Yazlık Bebek Patik Modelidir.


Kırmızı Beyaz Kemerli Yazlık Bebek Patik Modeli
İlginç örgü şekli ile herkesin ilgi odağı olan bir Yazlık Bebek Patik Modelidir. Kırmızı ve beyaz renkleri sanki kat katmış gibi örülmüş. Bilekten kemerli ve düğmelidir. Kırmızı bir gül ve yeşil yaprak ile renk katılmıştır.


Terlik Görünümlü Yazlık Bebek Patik Modeli
Terlik görünümünde örülmüş olan bu model ile bebeklerimiz çok şık görünecektir. Tamamen uçuk pembe iplerle örülen bu Yazlık Bebek Patik Modelimizin üzerine otif olarak pembe çiçekler ve yeşil yapraklar işlenmiştir.


Pembe Renk Yazlık Bebek Patik Modeli
Pembe beyaz iplerle örülmüş ve beyaz renk ve beyaz kurdela ile motifler verilmiş bir Yazlık Bebek Patik Modelidir. Üst tarafına kurdeladan gül tasarlanmıştır. Yaz sıcağında bile gönül rahatlığı ile bebeğinize giydireceğiniz bir modeldir.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

Sizin Seçtikleriniz

Kaliteli Siteler


Online Marketing
sirketler sirketler Fashion Blogs
Fashion blogs
 
Moda, Dekorasyon, Yeni Modelleri