27 Nisan 2012 Cuma

Kız Çocuk Yazlık Elbise Modelleri

27 Nisan 2012 Cuma |
Dünyanın en değerli varlıkları olan çocuklarımız için birbirinden şık Kız Çocuk Yazlık Elbise Modellerini sizlerin beğenisine sunuyoruz. Kız çocuklarımızın kıyafetleri kendi kıyafetlerimizden daha önemlidir. Kız çocuklarımız artık ne istediğini bilen, zevkine uygun ve şık görünen kıyafetleri tercih etmektedirler. Bunun içindir ki çocuk mankenlerin sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Aldığımız bir elbiseyi kız çocukları beğenmeyebilirler. Çünkü kendi zevklerine uygun yazlık elbiseler almak isterler. Kız çocuğuna sahip anneler için birbirinden şık elbise modellerini sizler için seçtik. 2012 yılına damgasını vuracak Kız Çocuk Yazlık Elbise Modellerine kızınız ile bakarak kızınızın zevkine uygun elbise modelini almanızı tavsiye ederiz.


Kırmızı Renkli Kız Çocuk Yazlık Elbise Modeli
Kan kırmızı rengi ile kız çocuklarımızın en çok beğendiği modeldir. Yarım kol olan bu modelimizin koltuk altı ve bel hizasında pliler bulunmaktadır. Elbise kırmızı renkli düğmelerle tamamlanmıştır.


Kırmızı Beyaz Renkli Kız Çocuk Elbise Modeli
Kullanım olaylığı ve rahatlığı açısından yazın en trend modeli olarak tasarlanmıştır. Göğüs dekoltesi ve askısı olan bu elbisenin etek kısmı üç katlıdır. İlk iki katı beyaz renk olup kırmızı şeritlerle çevrelenmiştir.


Fırfırlı Pembe Renk Kız Çocuk Yazlık Elbise Modeli
Pembe renk kız çocuklarımızın en çok beğendiği renklerden birisidir. Kısa kollu V yaka olan bu elbise modelinin eteğinde üç kat fırfır ile dizayn edilmiştir. Kızınızın hem rahat edeceği hem de şık görüneceği Kız Çocuk Yazlık Elbise Modellerinden birisidir.


Cıvıl Cıvıl Kız Çocuk Yazlık Elbise Modeli
Zemini mavi olan bu elbisenin üzerinde pembe, yeşil, turuncu renklerde kelebek desenleri tasarlanmıştır. Elbisenin koltuk altından bele kadar olan kısmı bedene oturmakta olup askılı bir modeldir. Elbisenin içine giydireceğiniz thişort ile çok şık bir görünüm elde edeceksiniz.


Beyaz Renk Kız Çocuk Yazlık Elbise Modeli
Tamamen beyaz renk kumaştan yapılmış olan bu elbise kızınız ile gideceğiniz yemeklerde çok şık görünmesini sağlayacak tarzdadır. Elbisenin kolları kısa ve düşük tasarlanmıştır. Ayrıca Denizde de çok rahat kullanabileceği bir modeldir.


Kuş Desenli Kız Çocuk Yazlık Elbise Modelleri
Mor renkli bu elbise hareketli kız çocuklarınız için idealdir. Kısa kollu, sıfır yakalı ve eteğe doğru genişleyen bir modeli vardır. Elbise üzerinde mavi beyaz renkte kuşlarla tasarlanmıştır.


Mavi Fırfırlı Kız Çocuk Yazlık Elbise Modeli
Mavi renk olan bu elbisenin yakası ve kolları fırfırlı olup önden bele kadar düğmelidir. Sıfır yaka ve etek kısmı plili olan bu model 2012 trendleri arasındadır. Elbise üzerindeki çiçek desenleri elbiseye hareket katmaktadır.


Merserize ve Şapkalı Kız Çocuk Yazlık Elbise Modeli
Merserize olan bu modelimiz sıfır kol ve sıfır yakadır. Yakadan başlayıp göbek hizasında sonlanan düğmeler ile dizayn edilmiştir. Şapkası elbiseye hem şıklık katmakta hem de kızınızı sıcaktan korumaktadır. Günlük hayatta ve denizde en çok tercih edilen Kız Çocuk Yazlık Elbise Modellerindendir.


Pembe Kurdelalı Kız Çocuk Yazlık Elbise Modeli
2012 yılında kızlarımız tarafından en çok beğenilen modellerdendir. Uçuk pembe rengi ve kalın askıları olan bu elbisenin arka tarafında bel kısmında aynı renk kumaştan kurdela ile tasarlanmıştır. Elbisenin etek kısmında büzgüler bulunmaktadır. Tayt ile kombine edebileceğiniz şık bir modeldir.


Şapkalı Kız Çocuk Yazlık Elbise Modeli
Sıfır kol ve sıfır yaka olan bu modelin bel kısmında kırmızı renkli bir kemer ve kemerin köşesinde de aynı kumaştan çiçek bulunmaktadır. Elbisedeki şapka, kız çocuklarınızı yazın güneş ışınlarında koruması için tasarlanmıştır.


Related Posts



1 yorum:

Unknown dedi ki...

Pembe Kurdelalı Kız Çocuk Yazlık Elbise yi almak istiyorum nereden bulabilirim yardımcı olur musunuz lütfen....

Yorum Gönder

Sizin Seçtikleriniz

Kaliteli Siteler


Online Marketing
sirketler sirketler Fashion Blogs
Fashion blogs
 
Moda, Dekorasyon, Yeni Modelleri