28 Nisan 2012 Cumartesi

Akay Gelinlik Modelleri

28 Nisan 2012 Cumartesi |
Akay Gelinlik Modellerinde kendinizi özel hissedeceğiniz gelinlikler; gelinliğin zerafetini, kalitesini ve modelini en güzel şekilde sergileyecek olan kumaşın kalitesidir. Hayatınızda bir kez yaşayacağınız en önemli gününüz için bu ayrıntı önemlidir. Kumaşın kalitesi gelinliğin görünümündeki güzelliği tamamlar. Ayrıca en mutlu ve özel gününüzde sizin rahat hareket edebilmenizi sağlar.

Hayatın renklerini, güzel yanlarını ve mutlulukları beraber görmek için Akay Gelinlik Modelleri, size özgün tasarım ve dikiş ustalığı ile sadelik ve şıklığı birarada buluşturuyor. Gelin adaylarının en çok tercih ettikleri New Luxury, Elegance, Romantik ve 2012-2013 gelinlik tasarımlarından oluşan zengin bir koleksiyon ve kaliteli bir hizmet anlayışı ile Akay Gelinlik vazgeçilmez modellere imza attı.

Her gelinin tek ve benzersiz, her düğünün eşsiz olduğu düşüncesiyle yola çıkan Akay Gelinlik, gelinin hem saflığı hem de güzelliğinden ilham alarak 2012-2013 gelinlik kreasyonlarını sizlerin beğenisine sunmuştur.


Balık Model Akay Gelinlik Modeli
Bu gelinlik modeli son dönemlerde en çok ilgi gören ve en çok tercih edilen modeller arasında yerini aldı. Akay Balık Model Gelinlik, vücut hatlarınızı belirgin olarak ortaya çıkarır. Zayıf, uzun ve orantılı vücut yapıları için tavsiye edilmektedir. Bu modelimizdeki göğüs dekoltesi geometrik şekillerle hareketlendirilmiştir. Etek iki katlı olup üst katı danteldir. Saçlar çiçekli bir taç ile toplanarak dantel uzun bir duvakla tamamlanan Akay Gelinlik Modelinde daha da çekici görüneceksiniz.


Farklı Tasarımlı Akay Gelinlik Modeli
Bele oturan modelimizde bel kısmı taşlarla işlenerek tasarlanmıştır. Göğüs dekoltesindeki kalın pililer gelinliğe ayrı bir zerafet katmaktadır. Eteği parlak saten kumaş ve tül ile kat kat görünüm alan modelimiz Akay Gelinlik Modellerinin trendleri arasındadır.


Romantik Straptez Akay Gelinlik Modeli
Straptez, bele oturan model dantel işlemelerle sadelikten kurtarılmıştır. Tül etek modeli kabarık, parçalı ve yere kadar uzanmaktadır. Duvak ise tülden yapılmış ve dantel güpür ile çevrelenmiştir. Romantizmi seven bayanlar tarafından tercih edilen Akay Gelinlik Modelidir.


Uçuk Pembe Renkli Akay Gelinlik Modeli
Güpür dantel ile bezenmiş, bele oturan, fazla olmayan göğüs dekoltesi ve uçuk pembe rengi ile sade ve asil görünebileceğiniz bir modeldir. Gelinliğin eteği tülden olup etek uçları güpürlerle tamamlanmıştır. Bu güpürlerden duvak çevresine de işlenmiştir. Dağınık bir saç modeli ile hareket katabileceğiniz Akay Gelinlik Modeli, sadeliği tercih eden bayanların en çok beğendiği modellerden birisidir.


Kolları Tüllü Akay Gelinlik Modeli
Uzun ve yerlere sürülen kuyruk ile ihtişamlı bir Akay Gelinlik Modelidir. Kolları tülden tasarlanmış olan modelde gelinlik dantel ile çevrelenmiş ve arkada tül bir kuyruk ile tamamlanmıştır. Topuz yapılan saçınızla çok şık görüneceğiniz Akay Gelinlik Modellerinden birisidir.


Tek Omuz Akay Gelinlik Modeli
Saten etek büzüştürülerek dağınık bir şekilde toplanarak tasarlanmış bir modeldir. Bele kadar oturan modelimiz saten kumaş ile büzüştürülerek kalın omuzla tamamlanmıştır. Oldukça sade olan bu modele sırt kısmındaki çapraz iplik tasarımıyla hareket verilmiştir.


Straptez Akay Gelinlik Modeli
Straptez bele kadar oturan modelimiz kalın bir kemer ve bu kemerin üzerindeki taşlı toka ile tasarlanmıştır. Gelinliğin eteği saten kumaş olup kalın pililerle desenler verilmiştir. Sırt kısmı çapraz ipliklerle hareketlenmektedir.


Sırttan V Model Akay Gelinlik Modeli
Tamamen dantel olan bu gelinlik bayanların en çok tercih ettiği modellerden birisidir. Dantel olan bu gelinlik vücudu sarmaktadır. Gelinlik sıfır yaka olup kalın saten bir kemer ile sırtta V biçimi verilerek sondandırılmıştır. Arkada kat kat tülden yapılmış kuyruk yere kadar uzanmaktadır.


Saten Beyaz Renk Akay Gelinlik Modeli
Sade olan bu modelimiz verev kesimiyle dikkat çekmektedir. Belden aşağısı saten kumaşın büzüştürülerek dağınık bir şekilde toplanmasıyla tasarlanmıştır. Eteğin bir kısmı büzüştürülmemiş olup saten kumaş sade bırakılmıştır.


Çiçekli, İşlemeli Akay Gelinlik Modeli
2012-2013 Akay Gelinlik Modelleri arasında bayanların en çok beğendiği tasarımlardan birisidir. Tek omzundaki ilginç tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Göğüs kısmında taşlarla işlenmiş motif olup belin alt kısmına kadar vücuda oturan saten kumaş tasarımıdır. Gelinliğin etek kısmına kat kat olan tül ve saten kumaşla kabarık bir görünüm verilmiştir.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

Sizin Seçtikleriniz

Kaliteli Siteler


Online Marketing
sirketler sirketler Fashion Blogs
Fashion blogs
 
Moda, Dekorasyon, Yeni Modelleri