29 Nisan 2012 Pazar

Ray-Ban Yazlık Bayan Güneş Gözlükleri

29 Nisan 2012 Pazar |
Dünyaca ünlü marka Ray-Ban 2012 yaz sezonu güneş gözlüklerini satışa sundu. Ray-Ban Bayan Güneş Gözlükleri Koleksiyonu ile yenilikte öncü olmaya devam ediyor. Yenilikçi teknikler ile tasarlanmış Bayan Güneş Gözlükleri Modelleri, tarzı ve teknolojisi ile Ray-Ban'ın liderliğini yansıtmaktadır. Ray-Ban tarafından tasarlanmış çerçeveler, şakakları çevreleyen ve ince gözlük sapları karbon plakadan elde edilmiştir. Hafif ve güçlü çerçeveler, esnek ve üstün dayanıklılık özelliklerine sahiptir. Dayanıklılık ve uzun kullanım ömrü, Ray-Ban'ın bütün gözlük modelleri için ortak bir kalite özelliğidir. Ray-Ban üstün kaliteli polarize camlar, yüksek ve renk netliği özelliğine sahiptir. Ray-Ban Bayan Güneş Gözlükleri, sabahtan akşama kadar kullanıldığında bile üstün konfor sağlar. 2012 yılı Ray-Ban Bayan Güneş Gözlükleri Modellerini siz bayanların beğenisine sunuyoruz.


Ray-Ban'ın büyük cam ve çerçeveli gözlükleri 2012 yılında da bayanlar tarafından tercih edilen modeller arasındadır. İlk modelimiz üzerindeki gözlük camlarının yarısı kahverengi yarısı şeffaf tasarlanmış olup gözlüğü daha da şık göstermektedir. İkinci gözlük modeli damla olup koyu renk cam ile dizayn edilmiştir.


Ray-Ban 2012 yaz sezonu koleksiyonundan en yeni ve en trend Bayan Güneş Gözlük Modelidir. Kalın ve kahve tonlarında çerçeveden imal edilmiştir. Gözlük camları da koyu kahverengisidr.


Bayanların vazgeçemediği büyük çerçeve ve büyük cam güneş gözlükleri de bu yıl trendler arasında olmaya devam etmektedir. Gözlerinizi ve göz çevrenizi tamamiyle kapattığı için göz sağlığınız açısından da oldukça faydalı bir modeldir.


Dikkat çekmeyi seven bayanların tercih ettiği bir modeldir. Gözlük camlarında çerçeve bulunmamaktadır ve gözlük camları taşlarla işlenmiştir. Çerçeve camlara metal çivilerle tutturulmuştur.


Öetal çerçeve ve damla modeli olan Ray-Ban Bayan Güneş Gözlüğü Modelimiz özgür ruhlu bayanların beğenisini kazanmaktadır. Çerçevenin yüzünüze tam uyumu ile konforu yaşayacaksınız.


İş kadınlarının en çok tercih ettiği klasik tarzda Ray-Ban Bayan Güneş Gözlüğü odelidir. Siyah çerçeve ve siyah ca ile kendinden emin bir izlenime kavuşacaksınız. Gözlük saplarındaki metal kısım ile gözlüğe hareket verilmiştir.


Ray-Ban'ın en gözde modellerinden biri daha...2012 yazının en trend renklerinden biri olan mor ca ile gizemli bir havanız olacak. Günlük hayatta ve deniz kenarında kullanabileceğiniz Ray-Ban Bayan Güneş Gözlüklerindendir.


Kahve ve koyu yeşil karışı olan gözlük camları ve metal çerçevesiyle bayanların beğenisini kazanan Ray-Ban Bayan Güneş Gözlüklerinden birisidir. Şıklığı ve konforu bir arada yaşayabileceğiniz bir modeldir.


Ray-Ban'ın ayna tarzındaki cam modelleri bayanların ilgisini çekmektedir. Bu modelde camlara damla izlenimi veriliştir. Gözlük çerçevesi siyah renk olarak tasarlanış olup farklı renklerde de gözlükler bulunmaktadır.


Genç kızların en çok tercih ettiği modellerden birisidir. Siyah beyaz olarak dizayn edilmiş olan kalın çerçeveye eflatun camlar ayrı bir hava katmıştır. Gözlük sapları beyaz renktedir. Günlük hayatta ve deniz kenarında dikkatler sizin üzerinizde olacak...


Related Posts



1 yorum:

Adsız dedi ki...

güzel bir yazı olmuş, tebrikler. Ray-ban gözlüklerinin daha çok çeşitini şu siteden görebilirsiniz :) çok fazla çeşit var orda.

Yorum Gönder

Sizin Seçtikleriniz

Kaliteli Siteler


Online Marketing
sirketler sirketler Fashion Blogs
Fashion blogs
 
Moda, Dekorasyon, Yeni Modelleri