25 Nisan 2012 Çarşamba

Kütahya Porselen Yemek Takımları Modelleri

25 Nisan 2012 Çarşamba |
Kütahya Porselen Yemek Takımları, Avrupa'nın en kaliteli hammaddeleri ve geleneksel üretim alışkanlıkları ile üretilip sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Kütahya Porselen Yemek Takımlarının üretiminde en yüksek kalite standartları dikkate alınmaktadır. Kütahya Porselen Yemek Takımlarının dizayn ve dekorları Avrupa tasarımcıları ve Türk tasarımcılarının uyumlu sentezinden çıkmaktadır. Bu dizayn ve dekorlar Türk bayanlarının kalite ve göz zevkine hitap edecek şekilde desenlerle süslenmektedir. Kütahya Porselen Yemek Takımları koleksiyonuna bakmadan yemek takımı almayın. Çünkü hem zevkinize hem de bütçenize uygun modeller bulacaksınız.


Damla Modelli Kütahya Porselen Yemek Takımı
2012 yılının en yeni ve en sade yemek modeli takımlarından birisi olan bu model su damlası görüntüsüyle bayanların dikkatini çekmektedir. Tuzluk ve tabak modellerindeki damla tasarımı hem çok şık hem de gözünüze hitap edecek şekilde üretilmiştir.


Gri Çizgili Kütahya Porselen Yemek Takımı Modeli
Sade ama asaletine düşkün bayanların tercih ettiği Kütahya Porselen Yemek Takımı modelidir. Bu şık model ile misafirlerinizi asil bir sofrada ağırlayabilirsiniz.


Kahve Krem Renkli Kütahya Porselen Yemek Takımı Modeli
2012 yılının en yeni ve en kaliteli yemek takımı modellerinden birisidir. Koyu kahvenin kremle buluştuğu bu modele kare görünümü zarafet katmaktadır. Koyu kahve rengini beyaz ya da krem bir masa örtüsü ile uyumlu bir şekilde dizayn edebilirsiniz.


Gri Yaprak Desenli Kütahya Porselen Yemek Takımı Modeli
Yemek takımında farklı desenler isteyen bayanların en çok tercih ettiği modellerden birisidir. Beyaz renkli ve kare şeklindeki tabaklara gri renginde yaprak desenleri verilerek tasarlanmıştır. Kütahya Porselen Yemek Takımı kalitesini bir kez daha ortaya koymaktadır.


Kırmızı Siyah Kütahya Porselen Yemek Takımı Modeli
Yeni evlenecek genç kızlarımız farklı renklerde ve şekillerde yemek takımı istemektedirler. Kütahya Porselen Yemek Takımları evlenecek genç kızlarımız için farklı renk ve desenlerde yemek takımları tasarlamaktadır. Siyah ve kırmızının uyumu olan bu yemek takımı modeli yeni tasarlanan modellerden birisidir.


Lila Renkli Kütahya Porselen Yemek Takımı Modeli
Son derece zarif deseniyle konuklarınıza unutulmaz yemekler sunabileceğiniz bir model ile Kütahya Porselen Yemek Takımları bu tasarımıyla bayanların beğenisini kazanmıştır. Göz alıcı desenleri ile şık ve zarif görünmektedir.


Mor Desenli Köşeli Kütahya Porselen Yemek Takımı Modeli
2012 yılının en trend yemek takımlarından birisidir. Farklı renk ve dizayn arayan bayanlar tarafından tercih edilmektedir. Klasik çizginin dışına çıkarak zevkli yemekler sunabileceğiniz Kütahya Porselen Yemek Takımı Modelidir.


Pembe Beyaz Renkli Kütahya Porselen Yemek Takımı Modeli
Sade fakat rüyalı olan görüntüsüyle huzurlu bir masada yemek ikramı yapabileceğiniz Kütahya Porselen Yemek Takımı Modelidir. Pembenin vermiş olduğu zarafet, bu modeli en çok beğenilen tasarımlar arasına koymuştur.


Puantajlı Kütahya Porselen Kahvaltı Takımı Modeli
Genç kızların tercih ettiği Kütahya Porselen Kahvaltı Takımları arasında göz zevkinize uygun olan bu takım çeşitli renk ve büyüklükteki puantajları ile her zevke hitap etmektedir. Şık ve karizmatik bir masada kahvaltı yapabileceğiniz Kütahya Porselen Kahvaltı Takımı Modellerinden birisidir.


Turuncu Renkli Kütahya Porselen Kahvaltı Takımı Modeli
Turuncunun cazibesi fonksiyonel prizma formu ile birleşerek ortaya bu çarpıcı Kütahya Porselen Kahvaltı Takımı Modeli çıktı. Misafirlerinizi bu kullanışlı ve çarpıcı kahvaltı seti ile ağırlamaktan büyük keyif alacaksınız.


Related Posts



2 yorum:

pın dedi ki...

sitenizde "Damla Modelli Kütahya Porselen Yemek Takımı" olarak resmini yayımladığınız yemek takımından satın almak istiyorum. yaşadığım ilde bir kaç zücaciyeye sordum bulamadılar. hatta Kütahya porselenin olmadığını söylediler. bu takımdan almak istiyorum yardımcı olmanız mümkün mü?

serap dedi ki...

Kahve Krem Renkli Kütahya Porselen Yemek Takımı Modeli
internette bu ürünü ve fiyatını göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Yorum Gönder

Sizin Seçtikleriniz

Kaliteli Siteler


Online Marketing
sirketler sirketler Fashion Blogs
Fashion blogs
 
Moda, Dekorasyon, Yeni Modelleri