24 Nisan 2012 Salı

Taç Tül Perde Modelleri

24 Nisan 2012 Salı |
Taç, marka olarak hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük ve tanınan bir markadır. Bunun nedeni, koleksiyonlarını sürekli yenilemeleri ve uygun fiyatlarla sunmalarıdır. Burada birbirinden güzel ve her zevke hitap eden Taç Tül Perde Modellerinden bazılarını sizlere tanıtmak istedik. Tül ve perde bir evin kıyafeti gibidir. Giyinmeyi seven bayanlar evlerini de en güzel şekilde giydirmek isterler. Bayanlar tül ve perde alırken ferah ve mobilyaları ile uyumlu olmasını isterler. Mobilyalarınıza uygun tül ve perdeleri seçebilmeniz için Taç Tül Perde Modellerinden birkaçını sizlerin beğenisine sunuyoruz.


Japon Taç Tül Perde Modeli
Japon evlerini andıran bu modelimiz 2012 yılının tercih edilen trendleri arasındadır. Kahve ve krem renklerin hakim olduğu perde sade krem tül ile uyum göstermektedir.Taç Tül Perde Modellerinin en yeni koleksiyonlarından birisidir.


Kayık Taç Tül Perde Modeli
Koyu kahve ve beyazın mükemmel buluşması...Üst kısımlardaki kayık modeli ile daha gösterişli görünmektedir. Özellikle salonlarda kullanabileceğiniz bu Taç Tül Perde Modeli ile eviniz uyum içinde olacaktır.


Kırmızı Renkli Taç Tül Perde Modeli
Kırmızı ve krem renkli mobilyalarınız ile dizayn edebileceğiniz muhteşem bir model... Özellikle yatak odanızda kırmızı ve krem renkli nevresim takımıyla kullandığınızda egzotik bir hava yaratmış olacaksınız.


Sütlü Kahve Taç Tül Perde Modeli
Bu model küçük pencerelerinizi büyük ve gösterişli göstermek isteyen bayanların tercihidir. Yere kadar uzanan modeliyle, sütlü kahve rengiyle salonlarınızda kullanabileceğiniz şık bir Taç Tül Perde Modelidir.


Pembe Renkli Fırfırlı Taç Tül Perde Modeli
Evinizin her odasında rahatlıkla kullanabileceğiniz gösterişli bir Taç Tül Perde Modelidir. Pembe rengi ve perde eteklerindeki fırfırları ile şıklığı ve konforu elde edeceksiniz.


Pembe Mor Renkli Taç Tül Perde Modeli
Spor tarzındaki mobilyalarınız için kullanabileceğiniz spor görünüşlü şık bir model daha... Özellikle genç kızlarımız kendi odalarında bu modeli tercih etmektedirler. Taç Tül Perde Modelleri ailenizdeki her bireye göre tül ve perde tasarımlarını sizlerin beğenisine sunmaktadır.


Krem ve Beyaz Renkli Fırfırlı Taç Tül Perde Modeli
Krem ve beyazın ahenkle dans ettiği bu modelde perdenin üst kısmındaki fırfırlar ile odanız renk ve canlılık kazanacaktır. Krem renkli olan tülün yere kadar uzanması da perdeye asil bir hava vermektedir.


Turuncu Beyaz Taç Tül Perde Modelleri
Sade, şık, zarif ve hareketli olan bu modelimiz herkesi evinize hayran bırakacak bir tarzdadır. Evinizin her odasında kullanabileceğiniz konforlu bir görünümü vardır. Taç Tül Perde Modellerinin 2012 yılındaki en trend tasarımlarından birisidir.


Turuncu Beyaz Taç Tül Perde Modeli
Canlılığı ve hareketi seven bayanların en çok beğendiği modellerden birisidir. Cıvıl cıvıl renkleri ile evinize enerji katmaktadır. Krem, beyaz, turuncu renkteki koltuk takımlarınız ve ahşap mobilyalarınız ile muhteşem bir görüntü elde edeceksiniz.


Yeşil Renkli Taç Tül Perde Modeli
Canlı yeşil rengi ile yere kadar uzanan perde yanlardan kalın şeritlerle bağlamalı bir tasarımdır. Canlı yeşil ve düz olan perdeye kırmızı çiçekli krem renkli tül uyum içerisinde bir görüntü vermiştir. Bu model Taç Tül Perde Modellerinden 2012 yılının en çok beğeni alan tasarımlarından birisidir.


Related Posts



1 yorum:

Adsız dedi ki...

Degerli Site yöneticisi okumuş olduğumuz makalamizde sizi çok iyi anlıyoruz bu denle özel makalelerin devamını

bekleriz sun screen perde firması olarak verdiğiniz bilgi için teşekkür

ederiz

Yorum Gönder

Sizin Seçtikleriniz

Kaliteli Siteler


Online Marketing
sirketler sirketler Fashion Blogs
Fashion blogs
 
Moda, Dekorasyon, Yeni Modelleri