30 Nisan 2012 Pazartesi

Atasay Tektaş Yüzük Modelleri

30 Nisan 2012 Pazartesi |
Atasay, görkemli, gösterişli ve ışıl ışıl parlayan Tektaş Yüzük Modelleri ile kalitenin adresi olmaya devam ediyor. Gelinlikle birlikte kullanılacak en güzel ve anlamlı aksesuarlardan biri olan tektaş yüzüklerin seçimi için Atasay Tektaş Yüzük Modelleri Koleksiyonunu incelemenizde fayda var. Gösterişli modeller gelin adaylarının düğünlerinde hem gönüllerine hitap edecek hem de düğün gecesinin en gözdesi olmalarını sağlayacaktır.

Atasay Tektaş Yüzük Modellerinde tüm bayanların zevkine uyacak yüzük modellerini bulabilirsiniz.

Atasay Tektaş Yüzüklerini sevgililer gününde, evlilik yıldönümlerinde, doğum günlerinde eşinize ve sevdiklerinize hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz. Atasay'ın Tektaş Yüzük Modelleri Koleksiyonunda birbirinden farklı modern ve gösterişli tasarımları bayanların beğenisine sunuyoruz.


Atasay Tektaş Yüzük Modelleri arasında ihtişamıyla göz kamaştıran bu model bayanların en çok beğendiği tasarımlardan birisidir. Yüzüğün ortasında bir pırlanta ve bu pırlantanın etrafını saran pırlantalarla görkemli ve asil bir görünüm kazanmıştır.


Çok zarif ve şık olan bu modelimizi özellikle genç bayanlar tercih etmektedir. Beyaz ve altın sarı renklerinden iki renk olarak tasarlanmıştır. Aynı renk altınla çiçek motifi verilen yüzüğün ortasına pırlanta yerleştirilmiştir. Sevgililer günü için en güzel hedilerden birisidir.


Beyaz altın ve iri pırlanta ile tasarlanan bu modelimizde yüzüğün çevresi küçük pırlantalarla donatılmış Atasay Tektaş Yüzük Modelidir. Gelin adaylarının düğünlerinde tercih ettikleri en güzel tasarımlardan birisidir.


Atasay kalitesini bir kez daha ortaya koymuştur. Yüzük çevresi göz alıcı motiflerle dizayn edilmiş olup etrafı küçük pırlantalarla süslenmiştir. Orta kısmında beyaz altından yapılmış karenin göbeğine pırlanta oturtulmuştur.


Sevgilinize hediye edebileceğiniz çok şık bir yüzük olan Atasay Tektaş Yüzük Modelidir. Beyaz altından yapılmış olan yüzüğün ortasında iri bir pırlanta bulunmaktadır. Pırlantanın bir kenarında sarı altından yapılmış kalp modeli bulunmaktadır.


Dört pırlantanın yanyana getirilerek kare şeklinde görünen tek bir pırlanta gibi görünmektedir. Bu görünüm yanlara tasarlanan oval şeklindeki pırlantalarla tamamlanmıştır.


Sarı altından yapılan bu Atasay Tektaş Yüzük Modeli iki taraftanda çapraz getirilerek küçük pırlantalarla süslenmiştir. Ortasında büyük pırlanta taş olan bu yüzük modeli sarı altın seven bayanlar tarafından tercih edilmektedir.


Yine sarı altın ve pırlantanın uyumunu gözler önüne seren Atasay Tektaş Yüzük Modelidir. İki parça gibi görünen bu yüzüğün bir parçası küçük pırlantalarla süslenmiş olup diğer parçasına iri bir pırlanta ile tasarlanmıştır.


Çapraz gelen yüzüğün karşılıklı kenarları pırlantalarla tasarlanmış olan bir model olup iri bir pırlanta ile görkemli bir hava verilmiş Atasay Tektaş Yüzük Modelidir.


Özellikle genç bayanların tercih ettiği zarif görünümüyle bayanların beğenisini kazanan Atasay Tektaş Yüzük Modelidir. Modern görünümü ve zarif kıvrımlarıyla trend modellerden birisidir.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

Sizin Seçtikleriniz

Kaliteli Siteler


Online Marketing
sirketler sirketler Fashion Blogs
Fashion blogs
 
Moda, Dekorasyon, Yeni Modelleri