25 Nisan 2012 Çarşamba

Yazlık Babet Modelleri

25 Nisan 2012 Çarşamba |
2012 İlkbahar Yaz Modası Babetleri vitrinlerde yerini almaya başladı. Yeni sezonda dantel motifli ve renkli babet modelleri genç kızların giyebilecekleri tarzda tasarlanmıştır. 2012 koleksiyonunda yer alan babet modelleri günlük yaşamınızın hızlı temposunda size rahatlığı yaşatacaktır. İş yaşamında da ayak rahatlığına ve şıklığına önem veren bayanlar babet modellerini tercih etmektedirler. Yürüyüşte, piknikte ve plajda rahatça kullanabileceğiniz babet modelleri görüntüsü kadar rahatlığı ile de bu yaza damgasını vuracak...


Beyaz Renkli Yazlık Babet Modeli
Beyaz yazın kullanılan en çok renklerden birisidir. Çiçekli modeliyle ve delikli olması nedeniyle hem ayağınız rahat edecek hem de çok şık bir görüntüye kavuşacaksınız.


Dantelli Mavi Renkli Yazlık Babet Modeli
Bu yıl özellikle genç kızların tercih ettiği dantelli babet modelleri çeşitli renklerde beğenizine sunulmuştur. Kot pantolon ve kot etekle çok şık bir görünüm elde edeceksiniz.


Çiçek Desenli Deniz Mavisi Yazlık Babet Modeli
Hem kot pantolonunuzla hem de diğer renkteki bütün pantolonlarınızla giyebileceğiniz kullanışlı ve rahat bir model daha rengi ve deseniyle yaza uygun olarak tasarlanmıştır.


Mavi Renkli Spor Tarzı Yazlık Babet Modeli
Spor tarzı ile yürüyüşte ve piknikte rahatça kullanabileceğiniz şekilde olan modelimizi rahatına düşkün olan bayanlar tercih etmektedir.


Pembe Renkli Yazlık Babet Modeli
Pembe rengin bütün canlılığını gözler önüne seren bu babet modelimizde bağcıkların bulunması ayrı bir hava katmaktadır. Yazın her kıyafetinizle ve her yerde kullanabileceğiniz bir modeldir.


Siyah Renkli Yazlık Babet Modeli
Bu babet modelimizi özellikle iş yaşamında kullanarak hem rahat edeceksiniz hem de çok şık görüneceksiniz.


Taşlı Pembe Süet Yazlık Babet Modeli
Yaz aylarında gece davetlerine giderken giyebileceğiniz bu model şıklığı ve zerafeti ile göz doldurmaktadır.


Tokalı Kırmızı Renkli Yazlık Babet Modeli
Kırmızı rengin cazibeliği seven bayanların beğendiği çok şık bir modeldir. Babet üzerindeki tokalar kırmızı rengi sadelikten kurtarıp hareket vermektedir. Hem iş hayatınızda hem de günlük yaşantınızda çok rahat kullanabileceğiniz bir babet modelidir.


Yeşil Karamel Beyaz Renkli Yazlık Babet Modeli
2012 yılının en gözde trendi renkli babet modelleridir. Bütün kıyafetlerinizle uyum içinde dizayn edebileceğiniz bu model genç kızlarımızın gözdeleri arasındadır.


Yeşil Renkli Yazlık Babet Modeli
Yeşil rengi ve sade görüntüsüyle yürüyüşte, piknikte ve plajda kullanabileceğiniz bir şekilde tasarlanmıştır. Her türlü etek, pantolon ve şortla rahat bir şekilde kullanabileceğiniz babet modelidir.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

Sizin Seçtikleriniz

Kaliteli Siteler


Online Marketing
sirketler sirketler Fashion Blogs
Fashion blogs
 
Moda, Dekorasyon, Yeni Modelleri