26 Nisan 2012 Perşembe

Atasay Alyans Yüzük Modelleri

26 Nisan 2012 Perşembe |
Dünya trendleri ışığında hazırlanan tasarımları ve kalitesiyle Türk kuyumculuk sktörüne yön veren Atasay, 2012 yılı alyans modellerini evlenmeyi düşünen çiftlerle buluşturdu. Evliliğin simgesi ve hayat boyunca en anlamlı aksesuar olan alyansın yüzlerce modelini Atasay koleksiyonunda çiftlerin beğenisine sundu. Alyansta modanın öncüsü Atasay'ın, dünyada ve Türkiye'de bir ilke imza atarak tasarladığı Atasay Alyans Yüzük Modelleri çiftlerin aşkının bir ömür boyu sürmesi dileğiyle hazırlandı. Sevgiyi, bağlılığı, mutlu birlikteliği, sonsuz aşkı temsil eden Atasay Alyans Yüzük Modelleri her zevke uygun birçok seçenek ile kadınların beğenisini bu yıl da kazanmıştır.


Bakır Renginde Atasay Alyans Yüzük Modeli
Her kalp, yeryüzünde eşini bulduğunda her an eşsiz ve altın değerindedir. Aşkın eşsiz simgesini yaşamak isteyenler Atasay Alyans Yüzük Modellerinden en favori olan bu tasarımı seçmektedirler.


Beyaz, Sarı, Bakır, Kalın Atasay Alyans Yüzük Modeli
Sonsuza kadar yaşanacak aşklar için, aşkı ölümsüz kılan, evliliğin dünü, bugünü ve yarını için tasarlanmış Atasay Alyans Yüzük Modelidir.


Taşlı Beyaz Altın Atasay Alyans Yüzük Modeli
Yaşanan herşeyden sonra çiftlerin elinde bir tek sevgi kalır. İki kişinin kurduğu hayatta saf sevgiyi anlatmak için tasarlanmış Atasay Alyans Yüzük Modelidir.


Modern Tasarımlı Atasay Alyans Yüzük Modeli
Modern tasarımı ve dikkat çeken çizgileri ile evli çiftlerin gözdesi haline gelen Atasay Alyans Yüzük Modellerinden aşkı yeniden yorumlayan tasarımıdır.


İsimli Atasay Alyans Yüzük Modeli
Aşkınızın adını bir ömür boyu parmağında taşımak isteyenlerin tercih ettiği Atasay Alyans Yüzük Modelidir. Özellikle yeni evlenecek çiftler için tasarlanmıştır.


Kalpli Atasay Alyans Yüzük Modeli
Yan yana geldiğinde kalbi simgeleyen bu yüzük modelinde aşkın birleşimi anlatılmaktadır. Atasay Alyans Yüzük Modellerinden en çok beğenilen tasarımlardan birisidir.


Nazarlıklı Atasay Alyans Yüzük Modeli
Aşkınız koruma altında... Atasay Nazar Boncuklu Alyans Modelleri çiftlerin aşkının bir ömür boyu nazar değmeden sürmesi için tasarlamıştır.


Pembe Sade Atasay Alyans Yüzük Modeli
Hareketli çizgilere sahip olan Atasay Alyans Yüzük Modellerinden bu tasarımı sadeliği ön planda tutarken taşıdığı küçük ayrıntılarla farklılığı ve şıklığı yansıtmaktadır.


Resimli Atasay Alyans Yüzük Modeli
İki ruhun sonsuza dek birleştiği, ruh ikizini bulan, benzersiz mutluluğu yansıtan Atasay Alyans Yüzük Modelidir. Bu model ile ruh ikiziniz her zaman yanınızda olacaktır.


Tek Taşlı Atasay Alyans Yüzük Modeli
Tek taşın şıklığından ve zarafetinden vazgeçemeyen bayanlar için tasarlanmış bir modeldir. İki dünya biraraya gelir, evliliğin ölümsüzleştirdiği yaşam döngüsünde aşk kendini bulur...


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

Sizin Seçtikleriniz

Kaliteli Siteler


Online Marketing
sirketler sirketler Fashion Blogs
Fashion blogs
 
Moda, Dekorasyon, Yeni Modelleri