24 Nisan 2012 Salı

İstikbal Yatak Odası Modelleri

24 Nisan 2012 Salı |
İstikbal Yatak Odaları kalitesi ve şıklığı ile tartışılmaz modellerdir. Evlenecek olan çiftler, evindeki eski yatak odasını değiştirmek isteyenler mutlaka İstikbal Yatak Odası Modellerine bakarlar. Çünkü yatak odası bir evin en önemli ve en özel yeridir. Bu yüzden herkes, evinin en önemli ve en özel zamanlarını geçirecekleri yatak odalarının konforlu ve rahat olmasını isterler. İnsanlar gün geçtikçe hem zevklerine hem de konforuna göre ve genelde daha az yer tutan yatak odası istemektedirler. İnsanların bu ihtiyaçlarına cevap vermek için İstikbal Yatak Odası Modellerini beğenilerinize sunmaktayız. Çünkü yatak odası bir kez alınır ve uzun yıllar kullanılır. İstikbal Yatak Odası Modellerinden bazılarını sizler için paylaşıyoruz, iyi alışverişler dileriz.


Beyaz Renkli İstikbal Yatak Odası Modeli
Kalitesi, şıklığı ve asil görünümü ile genç kızların tercih ettiği İstikbal Yatak Odası Modellerinden birisidir. Özellikle evlenecek genç kızlarımız genelde beyazı tercih ederler. Koyu renkli duvarlarda çok şık görünen bir modeldir.


Ergonomik Beyaz Renkli İstikbal Yatak Odası Modeli
Fiziksel çevrenizin size uyumlaştırıldığı İstikbal Yatak Odası Modellerinden birisidir. İnsanın kendisiyle barışık uyumlu bir çevre oluşturan çok özel bir tasarımdır.Şıklığı ile de ilgileri üzerine toplayan modellerden birisidir.


Kahverengi İstikbal Yatak Odası Modeli
Kahverengi şıklığından ve zerafetinden vazgeçemediğimiz bir renktir. Beş kapılı gardopun iki kapısında boydan boya ayna bulunmaktadır. Yatak başlığı deri olup göz alıcı görünmektedir.


Karizma İstikbal Yatak Odası Modeli
Karizmasıyla göz dolduran, şıklığı ve asaletiyle çok beğenilen İstikbal Yatak Odası Modellerindendir. Klasik görünümüyle her zaman tercih edilmektedir. Altı kapaklı gardrop çok bölmesi olması nedeniyle son derece kullanışlıdır. Tuvalet masası gizli bir dolap olarak tasarlanmıştır. 2012 yılının en çok tercih edilen İstikbal Yatak Odası Modellerinden birisidir.


Siyah Rankli İstikbal Yatak Odası Modeli
Siyah, sadeliğin ve gizemin sembolüdür. Bu modelde gardrop kapakları tamamen aynalıdır. Tuvalet aynasının alt kısmında aksesuarlarınız için tasarlanmış çekmeceler bulunmaktadır.


Egzotik İstikbal Yatak Odası Modeli
Mor renkli duvarda kullanabileceğiniz egzotik bir İstikbal Yatak Odası Modelidir. İlginç ve şık tasarımıyla ilgileri üzerine toplamaktadır. Yataktaki koyu gri renkli desenlerden odanın tabanında da tasarlanarak muhteşem bir görünüm elde edilmiştir.


Beyaz Kahve İstikbal Yatak Odası Modeli
Beyaz ve kahve renkleri 2012 yılının en trend renklerindendir. Tuvalet aynası yarım daire olup beyaz sandalye ile tamamlanmıştır. Sürgülü olan gardrop kapaklarının orta kısmı aynalı olup desen verilmiştir.


Sıradışı İstikbal Yatak Odası Modeli
Bu modelimiz cevizden yapılmış olup her zaman kalitesini korumaktadır. İstikbal Yatak Odası Modelleri hem şık hem de kaliteli görünüşüyle bayanların zevklerine hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. Klasik ve şık olan bu model sıradışı bir oda ile muhteşem görüntü sergilemektedir.


Kahve Renkli Sürgülü İstikbal Yatak Odası Modeli
Gardrop iki kapılı olup kapılarının orta kısmında ayna ile dizayn edilmiştir. Gardrop içi son derece geniş ve kullanışlıdır. Aynası komidinle birleşik olarak tasarlanmış olup en çok beğenilen 2012 trendlerindendir. İstikbal Yatak Odası Modellerinden sade ama kullanışlı bir tasarımıdır.


Yuvarlak Beyaz İstikbal Yatak Odası Modeli
Özellikle son yılların en trend modellerinden birisidir. Farklı dizaynı ile evlenecek genç kızların gönlünü süslemektedir. Yuvarlak yatak şık ve muhteşem bir görüntü sergilemektedir.


Related Posts



4 yorum:

Unknown dedi ki...

Arkadaşımla beraber bakıyoruzda yatak odası modelleri arasında şu en sondaki yuvarlak yatak odası için bayıldı resmen nasıl bir zevki var anlamadım ama gerçekten ilgi çekici duruyor :)

Fatih Ofis Mobilyaları dedi ki...

Gerçekten harika tasarımlar var, zaten mobilya dünyasında en çok ilgi gören ve sürekli gelişen ürünler arasında yatak odası takımı ve ofis mobilyaları yer alıyor.

Adsız dedi ki...

galaktik tasarımlar http://kartborcutaksitlendirme.gen.tr

Gizli Kameralar | https://www.casusgizlikamera.com dedi ki...


İstikbal Yatak Odası Takımları
her zamanki gibi şık ve modern. Yıllar önce
istikbal den aldığım yatak odası takımını hala kullanıyorum, gerçekten çok
dayanıklı ve çok kaliteli. Herkese tavsiye ederim arkadaşlar.

Yorum Gönder

Sizin Seçtikleriniz

Kaliteli Siteler


Online Marketing
sirketler sirketler Fashion Blogs
Fashion blogs
 
Moda, Dekorasyon, Yeni Modelleri